Alte articole pentru tine
Ce salopeta de bebelusi sa alegi?

Combinezoane de iarna pentru copii

Combinezoane de iarna pentru copii. Ce model sa alegi? Ce articol este potrivit pentru bebelusi si ce produs este ideal pentru prescolari?
Combinezoanele de iarna pentru copii sunt o alternativa excelenta la jachetele de puf sau sacii de dormit. Totusi, daca vrei ca micutul sa se simta confortabil in astfel de haine, atunci acestea trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Prin urmare, te vom sfatuim ce sa iei in considerare atunci cand te gandesti sa cumperi un model si ce combinezon de iarna sa alegi pentru copil.

 

Combinezoanele de iarna pentru copii sunt o alternativa excelenta la jachetele de puf sau sacii de dormit. Totusi, daca vrei ca micutul sa se simta confortabil in astfel de haine, atunci acestea trebuie sa indeplineasca mai multe conditii. Prin urmare, te vom sfatuim ce sa iei in considerare atunci cand te gandesti sa cumperi un model si ce combinezon de iarna sa alegi pentru copil.

Combinezonul de iarna este un element obligatoriu in garderoba oricarui copil: acesta asigura un confort termic mai mare decat jacheta clasica (link do kurtek) si infasoara perfect fiecare parte a corpului. Stii deja ce combinezon de iarna sa alegi pentru copil? Pentru a-si indeplini rolul in mod corespunzator, salopeta potrivita trebuie sa corespunda nevoilor actuale ale micutului. Iata cateva lucruri la care merita sa acorzi atentie inainte de a cumpara:

  • Varsta copilului. Nou-nascutii au nevoie de o protectie speciala impotriva frigului penetrant, de aceea primul combinezon de iarna pentru bebelus trebuie sa fie, mai presus de toate, calduros. In acest caz, combinezoanele dintr-o singura piesa cu partea inferioara acoperita si modelele cu partea inferioara si manecile reglabile reprezinta o alegere perfecta. Pentru copilul putin mai mare care poate deja sa mearga singur, acestea nu vor fi potrivite, de aceea, atunci cand micutul va creste, cauta un model care nu numai sa mentina caldura in carucior, dar in acelasi timp sa ii permita sa se joace in aer liber.
  • Marimea potrivita. Salopeta de iarna nu poate sa fie prea lejera sau prea stramta. Cel mai probabil, primul tip de combinezon nu ii va oferi copilului caldura necesara, iar cel de-al doilea tip de model poate fi inconfortabil. Prin urmare, nu merita sa cumperi o salopeta prea mare din timp.
  • Sistemul de prindere. Combinezonul de iarna ideal trebuie sa fie usor de imbracat si dezbracat. Acest lucru este foarte important, de exemplu, atunci cand vrei sa pui copilul intr-un scaun auto. De aceea, merita sa alegi modele care au nu unul, ci doua sau mai multe fermoare. Acest lucru este valabil si in cazul salopetelor pentru cei mai mici.
  • Materialele din care combinezoul de iarna este realizat. Este important ca interiorul combinezonului de iarna sa fie realizat din materiale moi si placute la atingere. In schimb, partea exterioara trebuie sa fie confectionata din tesatura impermeabila si rezistenta la frig.
  • Elementele suplimentare precum gluga, manusi copii si botosei. Partea inferioara si manecile reglabile reprezinta detaliile caracteristice ale combinezoanelor pentru bebelusi. Acest lucru inseamna ca partea de jos si manecile pot fi suflecate sau, in functie de nevoie, pot fi desfacute si folosite ca botosei, respectiv, manusi integrate. Datorita acestui fapt, manutele si piciorusele sunt strans infasurate in combinezoul de iarna, asadar nu mai trebuie sa cumperi in plus manusi si botosei pentru micutul tau. In cazul modelelor pentru copiii mai mari, acestea sunt cel mai adesea inlocuite cu mansete elastice.

Combinezoane de iarna pentru copii si tipurile acestora

Ce combinezon de iarna sa alegi pentru o fata sau un baiat? Atunci cand spunem „combinezon de iarna“, de obicei ne referim la o imbracaminte dintr-o singura piesa care reprezinta o combinatie intre jacheta si pantaloni termici. Insa, modelele de combinezoane de iarna pentru copii pot avea diverse forme in functie de varsta bebelusului. Mai jos gasesti o scurta prezentare a modelelor care ies in evidenta. Cu siguranta vei sti ce combinezon de iarna sa alegi pentru un baiat sau o fata.

Vezi toate modelele →

Articol pregatit de: Joanna Żelazińska