Enchantimals, Bree Bunny si figurina, papusa cu accesorii

Index: 6399430

*Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online. In magazinele fizice pretul poate varia.

Papusile Enchantimals sunt personaje care impartasesc o legatura speciala cu prietenii lor animalute - sunt mereu impreuna si arata la fel! Alegeti dintre papusile Enchantimals si prietenii lor: un iepuras, o vulpe, un sconcs, un paun, o oaie si o caprioara.

Fiecare papusa poarta o tinua si pantofi in culori stralucitoare, printuri florale. Urechile si castile de inspiratie animala finalizeaza aspectul lor. Accesoriile distractive adauga personalitate fiecarui personaj, cum ar fi parul frumos aranjat, trasaturi si accentele unice - aripile pentru papusile Patter Peacock , o coada de blana alba pentru papusa Sage Skunk si urechi de vulpe pentru papusa Felicity Fox. Animalutele au accesorii haioase - flori in parul lor.

Copiii vor dori sa recreeze legatura speciala pe care prietenii o impartasesc, celebrand o lume in care A avea grija este totul . Strangeti-le pe toate pentru a construi o lume a Enchantimals si a spune povestirile tale incantatoare.

Include o papusa Enchantimals cu o tinuta si accesorii si un prieten animal. Fiecare se vinde separat, in functie de disponibilitate. Culorile si decoratiunile pot varia.

Varsta recomandata: 4 ani+