LEGO VIDIYO, Unicorn DJ BeatBox, 43106

Index: 6868750

Pret: 88,99 Lei99,99 Lei
Economiseste: 11,00 Lei (11%)

*Pretul afisat este valabil doar pentru comenzile online. In magazinele fizice pretul poate varia.

Deschide lumea creatiei de videoclipuri muzicale pentru copiii care adora sa danseze si sa joace pe scena. Acest Unicorn DJ BeatBox LEGO VIDIYO (43106) transforma pauza de joaca intr-un moment captivant. Descarca aplicatia gratuita pentru a scana minifigurina muzicala si a dezvalui prezenta scenica cool a unicornului DJ. Scaneaza apoi BeatBits pentru a debloca efecte speciale, provocari si altele, pe masura ce copiii isi produc propriile videoclipuri muzicale unice pentru a le impartasi cu alti creatori pe canalul social sigur pentru copii.

Portabil pentru distractie in calatorii

Copiii vor adora sa creeze stilul BeatBox-ului folosind piesele LEGO. Ei pot alege dintr-un unicorn, echipament de DJ sau design de nor curcubeu - sau isi pot crea propriul stil. BeatBox-ul se pliaza avand spatiu pentru pastrarea BeatBits-ilor si a minifigurinei, asa ca este ideal pentru joaca in calatorii.

Creeaza experiente muzicale

Seturile LEGO VIDIYO ofera o experienta de joaca sociala in siguranta, ajutand copiii sa devina regizorii, producatorii si protagonistii propriilor lor videoclipuri muzicale. Priveste cum li se dezvolta creativitatea producand videoclipuri pline de combinatii muzicale, personaje distractive, cantece, miscari de dans si efecte uimitoare.